Къщи за гости в Чепеларе, къща за гости Света Елена Хвойна, ресторант, Родопите, къщи за гости в Хвойна, Чепеларе, Пампорово, област Смолян, вкусни родопски ястия, родопски специалитети, чеверме, агнешко печено, Иван Звездев, вита питурка, родопска кухня, къщи за гости в Чепеларе, къща за гости в Родопите

 

Къща за гости "Света Елена" е разположена на територията на с. Хвойна, общ. Чепеларе, обл. Смолян и се намира на главния път Смолян - Пловдив. Работи целогодишно и е подходяща за семейни почивки.

 В това уютно и подредено в битов стил кътче на прекрасните Родопи можете да намерите невероятно спокойствие сред чист въздух и интересни природни феномени.
      По желание на гостите могат да бъдат организирани екскурзии до
много природни забележителности в района.
      Не пропускайте да се насладите на всички тези удоволствия и да си отпочинете в приятната атмосфера в  къща за гости "Света Елена"!

     Всички стаи разполагат с телевизор, интернет, санитарен възел и тераса. Обзавеждането е съгласно съвременните изисквания за категорията на къщата.

        Къщата има ресторант с  камина, локално парно, чардак, барбекю с пещ.
       Тук можете да опитате различни вкусотии от родопската авнтнична кухня. Приготвяме агнешко печено, чеверме, вити питурки, пататници, всички видове родопски клинове, смилянски фасул, пърленки, пататник, качамак, овче мляко, скара на дървени въглища или на тикла.

        Тук дори Иван Звездев предпочете да проведе и запише едно от своите предавания, част от което може да видите във "Видео" на сайта ни.

Тук може да почувствате истинското родопско гостоприемство! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За къщата / Ресторант / Лятна градина / Цени / Атракции / Фотогалерия / Видео / Контакти

Best  viewed  1024x768  with  Internet Explorer

      © Copyright  LNA - House - Sveta Elena

All Rights Reserved.